Liikuntatapahtuma Liikkumasa 2016

Liikkumasa on värikäs ja vauhdikas liikuntatapahtuma, joka tarjoaa vierailleen monipuolisen kattauksen seutukuntiemme eri liikuntaharrastusmuodoista.

Jaa misä? Liikkumasa järjestetään lauantaina 5.3.2016 Loimaan Hirvihovissa klo 10:00-15:00!

Haluaisitko kokeilla curlingia? Tai kiinnostaisiko vaikkapa judo? Entäs millaista olisi harrastaa jousiammuntaa tai esteratsastusta? Tule mukaan vuoden värikkäimpään liikuntataphtumaan ja löydä itsellesi uusi harrastus!
Esittelyssä mm.esittelyssä

 

Tule siis tutustumaan seutukuntiemme tarjoamiin harrastusmahdollisuuksiin ja löydä mieleisesi! Tapahtuman aikana pääset myös nauttimaan lavaesityksistä sekä kuulet aiheeseen liittyviä asiantuntijapuheenvuoroja, aikataulut tarkentuvat myöhemmin.

  • Liikunta ja mielen hyvinvointi –
    FM, FT Henna-Maria Uusitupa, erikoistutkija Turun Yliopisto, luova johtaja Puro Pro Oy
  • Elämän visiot – hyvinvoinnin pyramidi – Jani Rusi, Vivo Visions Oy
  • Seuratoiminnan kehittäminen ja johtaminen 2000-luvulla – Jani Rusi, Vivo Visions Oy
  • Arjen turvallisuus – Petri Salminen, turvallisuuskouluttaja PSF Finland Oy

Mitä luulet, mikä on kehosi ikä?

Turkulainen sportti innovaattori, urheilun ja liikunnan moniosaaja Jani Rusi on koko päivän tapahtumassa paikalla ja sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus tulla mittauttamaan oman kehosi ikä!

Kehon koostumus mitataan vaa’an tavoin ja samalla saat muutakin tietoa miten mahdollisesti nuorentaa kehosi ikää. Saatujen mittausarvojen perusteella lasketaan yhteen kehosi Ikä. Voit siis olla iältäsi 35, mutta kehosi ikä on ainoastaan 30 tai tietysti myös päinvastoin.

Nyt on aika varata paikkasi vuoden näyttävimpään liikuntatapahtumaan. Lue lisää yrityksille suunnatuista vaihtoehdoista ja ota pian yhteyttä! Ennakkokyselyt ja -varaukset:

liikkumasa@loimaajc.com tai projektipäällikkö Mikko Vehviläinen, p. 0406487395

PS: Katso esittelyvideo Oulun NKK:n vastaavasta tapahtumasta!

 

Liikkumasa ohjelmaLiikkumasa mainos