Loimaa JC

Keitä me olemme?

Loimaan Seudun Nuorkauppakamari (Loimaa Junior Chamber) yhdistää paikalliset alle nelikymppiset antamalla heille mahdollisuuksia kouluttautumiseen ja yhdessä tekemiseen aktiivisen sosiaalisen verkoston kanssa.

Loimaan Seudun Nuorkauppakamarilla on lukuisia laadukkaita projekteja ja panostamme niiden lisäksi myös muuhun monipuoliseen toimintaan, kuten yritysvierailuihin, koulutustilaisuuksiin ja aktiiviseen verkostoitumiseen. Nuorkauppakamarin toiminta on avointa ja houkuttelevaa ja tapahtumia on tarjolla läpi vuoden.

Kamarimme jäsenyys on arvostettu meriitti ja jäsenpohjamme on monipuolinen, edustaen laaja-alaisesti seutukunnan eri alojen yrityksiä ja ammattikuntia. Jäsenemme pystyy verkostoitumaan omia tavoitteitaan tukevien henkilöiden, yritysten ja yhteisöjen kanssa. Kanssamme voit laajentaa verkostojasi ja muodostaa elinikäisiä ystävyyssuhteita.

Loimaan Seudun Nuorkauppakamari kuuluu Suomen Nuorkauppakamareihin sekä kansainväliseen Junior Chamber International:in. Kansalliset ja kansainväliset verkostot ovat jäsentemme hyödynnettävissä.

 

2015 HyvinkääLoimaan Seudun Nuorkauppakamari on haluttu ja arvostettu kumppani.