Hallitus

Loimaan Seudun Nuorkauppakamarin hallitus 2018:

Hallitukseen saat parhaiten yhteyden yhteydenottolomakkeella
tai sähköpostilla nuorkauppakamari(a)loimaajc.com

PRES Juhani Raikkonen 

Johdan ja edustan toimintaamme vuonna 2018. Puheenjohtajana vastaan kamarimme toiminnasta ja kehittämisestä.  Luotan siihen, että toiminta tulee olemaan laadukasta ja arvostettua. Tulen olemaan keskusteleva johtaja, joka haluaa jäsenten ja kamarin menestystä. Haluan kuulla mahdollisen monen jäsenen mielipiteen mielenkiintoisesta toiminnasta jota voimme joukolla viedä eteenpäin. Painopisteet tulen pitämään yhteiskunnallisessa vaikuttamisessa, olla yhteydessä alueen yrittäjäyhdistyksiin, pitää yhteyttä yhteistyökumppaneihin yhdessä COM:n kanssa sekä olla jokaisen jäsenen tukena sitä tarvittaessa. Haluan myös olla helposti lähestyttävä puheenjohtaja. Toivon mahtavaa yhteistyötä yhdessä hallituksen kanssa. 

Haluamme olla Loimaan seudulla ja alueellamme, haluttu ja luotettava kumppani. 

 

IPP Sanni Kiviniemi 

Edellisen vuoden puheenjohtajana toimin puheenjohtajan sekä koko hallituksen tukena sekä tulen olemaan aina käytettävissä kun tukeani tai sparrausapua tarvitaan.  Tarvittaessa voin toimia myös kamarimme edustajana, mikäli PRESS ja DP ovat estyneitä. Vastaan myös kamarin palkintojen hausta oman puheenjohtajavuoteni osalta. 

Edellisten vuosien tapaan väistyvänä puheenjohtajana vastaan kamarimme jäsenhankinnasta sekä pyrin kehittämään sitä edelleen. Tavoitteenani on järjestää kaksi koejäsentapahtumaa ensimmäinen keväällä ja toinen syksyllä. Jotta toimintaamme mukaan lähteneitä koejäseniä saataisiin paremmin osallistettua oman kamarimme toimintaan, innostettua lähtemään myös alueellisiin tapahtumiin heti mukaan. Unohtamatta Senaattoreidemme  apua ja sparraustukea. Samalla aktivoidaan koko jäsenistömme ilmiantamaan uusia potentiaalisia koejäseniä. 

 

DP Jussi Niskala 

Vuosi tulee varmasti olemaan täynnä uuden oppimista ja valmistautumista puheenjohtajan rooliin. Puheenjohtajan vuosi on kiireinen ja vaativa, joten haluan tukea istuvaa puheenjohtajaa parhaalla mahdollisella tavalla ja auttaa häntä jaksamaan tehtävässään. Tämän lisäksi olen tietysti myös muun jäsenistömme henkinen tuki sekä auttava käsi silloin kun tarvitaan. 

 

 EVP1/IND Niina Nurmi  

Vastaan kamarimme laadukkaasta koulutustoiminnasta. Vuonna 2018 huomioidaan myös erityisesti yhteistyökumppaneiden kanssa suunniteltavat koulutukset. Yrityskohtaisten kumppaneiden lisäksi koulutuksia voidaan kehittää seudun muiden yhdistysten ja järjestöjen kanssa. Koulutustoimintamme avoimuus lisää kamarin tunnettavuutta ja kertoo jäseneduistamme. 

 

EVP2/LOM Anna-Leena Reinonen 

Tehtävässäni haluan jatkaa edellisen LOM:n hyväksi havaittua toiminta tapaa, eli viedä kamarimme jäsenistöä alueella toimiviin yrityksiin sekä yhdistyksiin tutustumaan heidän toimintaansa. Tavoitteena on, että vierailtavista kohteista olisi mahdollisesti hyötyä jäsenistölle, mutta myös tutustua mielenkiintoisiin aloihin. Vuoden aikana tavoitteena on myös järjestää jäsenistölle yhteistä tekemistä vapaa-ajalla vähintään kerran.  Toimintamme sujuvuuden takaamiseksi haluan olla mukana tukemassa muita hallituksen jäseniä heidän tehtävissään. Lisäksi tavoitteena on järjestää mielenkiintoista tekemistä, jolla saamme aktivoitua nykyistä jäsenistä ja saamme mukaan uusia aktiivisia koejäseniä. 

 

EVP3/COM Nelli Lehtinen

Annan täyden tuen omalla positiivisella energiallani kaikille projektipäälliköille, vuorokauden aikaa katsomatta. Kehitän helpon ja yksinkertaisen tavan seurata projekteja ja tallentaa tietoja niin, että projektipäälliköt ovat kartalla. Kannustan omien rajojen ulkopuolelle menemistä ja tuen tavoitteiden täyttymisessä. Kuuntelen myös hallituksen muiden jäsenien, sekä jäsenistömme mielipiteitä. Yhteistyökumppaneiden hankintaan tulen panostamaan niin, että kaikki jäsenemme ovat tietoisia mahdollisista hyödyistä ja eduista. Yhteistyökumppanuuksien hankinnassa haluan, että molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä sopimukseemme. 

BM Carolina Myllylä

BRAND MANAGER vastaa kamarin ulkoisesta viestinnästä ja LIO vastaa kamarin sisäisestä viestinnästä. Jakamalla vastuuta voimme keskittyä paremmin eri osa-alueisiin ja niiden kehittämiseen. Tavoitteenani on pitää kamarin positiivista julkisuuskuvaa yllä eri tiedotuskanavissa. Vuonna 2018 otamme uudenlaista kokeilukulttuuria haltuun videoiden muodossa. 

LIO Tuija Virtanen-Ylinen

Vuonna 2018 aion keskittyä kamarin sisäiseen viestintään ja pyrin luomaan sille lisäarvoa. Sisäinen tiedotus tulee käyttämään perinteisiä ja hyväksi havaittuja kanavia, pienellä lisätwistillä kuten videoilla. Yhteistyö kamarin hallituksen kanssa tulee olemaan tiivistä ja ehdotuksia kuunnellaan kaikilta. Sisäisen ja ulkoisen viestinnän rooli jaetaan LIOn ja Brand Managerin kesken ja tulemme tekemään vahvaa yhteistyötä. Yhdessä saavutamme enemmän kuin yksin ja viestinnän perustoimintamallit pyritään jalkauttamaan kaikille.  

TREAS/SECY J-P Niittymäki 

Tulevan vuoden aikana tehtäviini kuuluu tarkka taloudenpito alkaen kuittien kirjaamisesta päättyen puheenjohtajan aktiiviseen tukemiseen suunnitellun budjetin toteutumiseksi. Aion säännöllisesti käydä läpi puheenjohtajan ja hallituksen kanssa miten suunnitellut asiat ovat toteutuneet. Sihteerin toimessani aion olla kokouksissa läsnä fyysisesti, mutta ennen kaikkea henkisesti, jotta dokumentointi olisi onnistunut sääntömääräisesti ja myös kamarin etua palvellen tuleville vuosille. Aion käydä alkuvuoden aikana läpi kamarin toimintatavat aiemmilta vuosilta ja yrittää kehittää niistä tarpeen mukaan käytännöllisempiä tai toimivampia jäsenille ja hallitukselle.