Loimaan Likka 2017

Loimaan Likka 2017 -kilpailun voittaja Anu Kivilä!

Paljon onnea voittajalle sekä perintölikoille!

Suuri kiitos ja onnittelut kaikille finalisteille! Olette vähintään voittaneet itsenne ja yhtä kokemusta rikkaampana. Toivottavasti kuulemme teistä pian lisää!

Kuviin ja tunnelmiin pääset tutustumaan täältä!

Yhteistyökumppanit löydät täältä!

Loimaan Likka -kilpailu

Viime vuonna Loimaan Seudun Nuorkauppakamari ja Loimaan Yrittäjät herättivät henkiin vanhan, perinteikkään kilpailun nimeltä Loimaan Likka. Vuoden 2016 Loimaan Likaksi valittiin Pauliina Vainio, mutta kenet kruunataankaan tänä vuonna? Se selviää Loimaan Seurahuoneella 28.4.2017 järjestettävässä finaalissa.

Loimaan Likka pääsee edustamaan ”likkavuotensa” aikana lukuisissa yritys-, edustus- ja asiakastilaisuuksissa. Hänet myös palkitaan yhteistyökumppaneidemme tuotelahjoilla ja likka saa esimerkiksi edustusauton käyttöönsä ensimmäisen edustuskuukauden ajaksi. CV:ssä titteli on merkittävä lisäarvo ja brändäyksen keinona muutoinkin nykypäivänä lyömätön lisäarvo.

Finalistit 2017!

Äänestys on päättynyt.

 

1. Laura Kylä-Uuppo, 18

Olen iloinen, ulospäin suuntautunut, positiivinen, reipas ja musikaalinen, tänä keväänä valmistuva merkonomi. Vapaa-ajalla harrastan liikuntaa monessa muodossa ja vietän aikaa perheeni ja ystävieni kanssa. Edustaisin mielelläni loimaalaisia yrityksiä ja yhteisöjä eri tapahtumissa ja tilaisuuksissa.

 

 

 

 

2. Linda Nieminen, 21

Olen positiivinen, lämmin, yritteliäs ja kaikkien kanssa toimeentuleva suklaatukkainen likka, jolla on terveelliset elämäntavat. Opiskelen Jyväskylässä, mutta asun myös Loimaalla. Tulevaisuudessa minua kiinnostaa analyytikon tai salkunhoitajan ura, tai vaihtoehtoisesti yrittäjänä toimiminen. Olen harrastanut monipuolisesti koko elämäni, tätä nykyä ykkösharrastukseni on golf!

 

 

 

 

3. Saija Ahonen, 23

Opiskelen parhaillaan sisustusartesaaniksi. Vapaa-ajalla harrastan tanssia ja valokuvausta. Perhe on minulle hyvin tärkeä.

 

 

 

 

 

 

4. Krista Mäkimattila, 25

Olen koulutukseltani lähihoitaja, nykyisin työskentelen YTK:lla toimitilahuoltajana. Harrastuksiin kuuluu kuntosali, erilaiset liikuntaryhmät sekä 5-vuotiaan pojan kanssa käymme uimassa. Luonteeltani olen energinen, avulias ja helposti lähestyttävä.

 

 

 

 

 

 

5. Anu Kivilä, 27

Olen ammatiltani lähihoitaja ja tänä keväänä valmistun sairaanhoitajaksi. Vapaa-aika kuluu kuntosalilla ja pesäpalloharjoituksissa. Tärkeää minulle elämässä on perhe, ystävät ja heidän hyvinvointinsa.

 

 

 

 

 

6. Jenna Niinikoski, 25

Logistiikka-alan opiskelija, leijonaemo kahdelle lapselle ja sinnikäs kehittämään itseään.

 

Lisätietoa kilpailusta:

projektipäällikkö J-P Niittymäki, loimaanlikka(a)loimaajc.com, p. 040 7582401.