Loimaan Likka 2018

Loimaan Likka -kilpailu

Vuonna 2016 Loimaan Seudun Nuorkauppakamari ja Loimaan Yrittäjät herättivät henkiin vanhan, perinteikkään kilpailun nimeltä Loimaan Likka. Vuoden 2016 Loimaan Likaksi valittiin Pauliina Vainio, 2017 Anu Kivilä, mutta kenet kruunataankaan tänä vuonna? Se selviää Loimaan Seurahuoneella 4.5.2018 järjestettävässä finaalissa. Voit äänestää tästä tai Loimaan K-Citymarketissa 29.4.2018 asti.

Loimaan Likka pääsee edustamaan ”likkavuotensa” aikana lukuisissa yritys-, edustus- ja asiakastilaisuuksissa. Hänet myös palkitaan yhteistyökumppaneidemme tuotelahjoilla. CV:ssä titteli on merkittävä lisäarvo ja brändäyksen keinona muutoinkin nykypäivänä lyömätön lisäarvo.

Loimaan Likka 2018 on Satu Eskola!

Perintöprinsessaksi valittiin Elina Mäkilä ja Susa Marku.

Äänestys on päättynyt, kiitos äänestäneille!

Finalistit 2018:

 

1. Susanna Viljas, 25

Olen Susanna Viljas, 25-vuotias yrittäjä. Luonnettani kuvaa ehkä parhaiten positiivisuus, avoimuus, sosiaalisuus sekä räiskyvyys. Elämässä ei voi olla liikaa huumoria, se on vahvuuteni. Nauran vaikka yksin omille jutuilleni! Olen valmistunut sähkö- ja automaatioasentajaksi, mutta nykyisin pyöritän 50-luvun henkeä elävää erikoisvaatekauppaa, joka toimii pääasiassa verkkokauppana. Tämän lisäksi teen sijaisuuksia Keskon liikkeissä 100 km säteellä Loimaasta. Perheeseen kuuluu kolme karvaista: koira, kissa ja avomies. Olen siis hurahtanut fiftarityyliin ja harrastuksesta tuli työ vuonna 2016. Tässä harrastuksessa on parasta ihmisten rentous, vaatteiden naisellisuus, yhteisöllisyys sekä tietysti se tunne, kun saat istua 50-luvun jenkin ratin takana ja pöristellä menemään! Harrastuksina myös jenkkiautojen kanssa tallissa touhuaminen, koiran kanssa metsissä pyöristely sekä metsästys.

2. Elina Mäkilä, 27

Olen super aurinkoinen ja sosiaalinen tapaus. Elämää ei pidä ottaa niin vakavasti, vaan iloisuudella uutta kohti. Työskentelen sosiaalialalla ja työn lomassa yritän remontoida kotia sekä nauttia vapaa-ajasta läheisten kanssa. Teatteri, matkustelu, ystävät ja perhe ovat minulle kaikki kaikessa.

3. Satu Eskola, 25

Olen iloinen, avoin ja rohkea uusille kokemuksille. Koulutukseltani olen yo-taloushallinnon merkonomi ja tällä hetkellä työskentelen YTK:ssa moniosaajana. Vapaa-aikani kuluu kuntosallilla ja ystävien parissa. Tykkään myös leipoa ja tehdä erilaisia käsitöitä. Minulle tärkeää elämässä on ystävät ja perhe.

4. Kaisa Laine, 20

Olen kohta 21-vuotias parturi-kampaaja yrittäjä Loimaalta. Työskentelen Parturi-Kampaamo Klassikossa Turuntiellä ja vapaa-ajalla tykkään laulaa ja viettää aikaa ystävien kanssa. Rakastan työtäni, koska pääsen joka päivä haastamaan itseäni sekä olemaan asiakaspalvelija. Itseäni kuvailisin iloisena, reippaana ja sanavalmiina. Kisaan päädyin mukaan muiden toimesta, sillä minut ilmiannettiin kolmeen otteeseen. Juuri minun pitäisi olla Loimaan Likka, koska olen syntyperäinen loimaalainen ja hyvä esimerkki nuorille yrittäjyydestä sekä rohkeudesta lähteä kokeilemaan uutta.

5. Nea Sivén, 19

Olen Nea Sivén, 19-vuotias loimaalainen. Harrastan yleisurheilua ja valmennan alle kouluikäisiä urheilukoululaisia. Jaan myös työkseni lehtiä yötyönä Tietojakelulla. Olen sopiva Loimaan Likaksi, koska olen rohkea, ahkera ja avoin uusille haasteille. En pelkää kohdata haasteita.

6. Susa Marku, 24

Lokakuussa loimaalaistunut energinen ja positiivinen yrittäjä parturi-kampaamoalalla. Rakastan käsillä tekemistä, tällä hetkellä myös asunnon remontointi on osa vapaa-aikaani. Myös urheilu ja terveelliset elämäntavat ovat säilyneet koko elämäni ajan. Haluan tuoreena loimaalaisena kokea mitä minulla on annettavaa kaupungille sekä vastavuoroisesti toisin päin.

Yhteydenotot:

projektipäällikkö Anna-Leena Reinonen, loimaanlikka(a)loimaajc.com, p. 050 541 6480.