Joulupuu-keräys 2017

Joulupuu 2017

Joulupuu-keräys ilahduttaa tänäkin vuonna Loimaan seudun lapsia ja nuoria
Joulupuu on hyväntekeväisyyskeräys, jonka tavoitteena on antaa joululahja niille lapsille ja nuorille, jotka muutoin jäisivät vaille joulun paketteja. Suuren suosion saanut Joulupuu-keräys sai viime vuonna Loimaalla kasaan lähes 300 joululahjaa. Tänäkin jouluna Loimaan seudulla on paljon lapsia ja nuoria, joita kukin voi ilahduttaa taholtaan.

Loimaan Seudun Nuorkauppakamari järjestää jälleen Joulupuu-keräyksen yhdessä Loimaan kaupungin sosiaali- ja perhepalvelujen kanssa. Keräys käynnistyy Hurrikaanin kotiottelussa lauantaina 18.11.2017, jonne voi tuoda lahjoja kirjoittamalla pakettiin saajan iän, sukupuolen ja lahjan sisällön. Loimaan Seudun Nuorkauppakamarin edustajat ovat paikalla vastaanottamassa lahjoja. Joululahjojen virallinen keräysaika on 20.11.-10.12.2017.
Keräyspaikkoja tänä vuonna ovat Loimaan kaupungin pääkirjasto, Mellilä Seudun Osuuspankki sekä LähiTapiola Loimaan Prisma-keskuksen toimisto. Lahjoja voi toimittaa keräyspaikkoihin niiden aukioloaikojen puitteissa.

Yhteistyössä mukana ovat myös AA-Lux, Loimaan Tilipiste Ky, LVI-Optimus, KLK-Control Oy sekä Rotten Roll Store.

Joulupuu-keräys Loimaa 2017 -tapahtuman löydät myös Facebookista.

Keräyksen taustat

Joulupuu-keräyksessä saamme sosiaalitoimelta anonyymin listan lapsista, jossa on mainittu lasten iät, sukupuoli ja lasten lukumäärä. Listan avulla keräyspaikkoihin pystytetään Joulupuu, jonka oksille ripustetaan kortteja, joissa jokaisessa lukee saajan ikä sekä sukupuoli.

Kortin ottamallaan yksityislahjoittaja ”lupautuu” tuomaan samaisen Joulupuun juurelle keräysajan loppuun mennessä lahjan, joka sopii kortissa mainitun ikäiselle lapselle. Lahjan tulee olla uusi tai itse tehty, rahallisen arvon voi lahjan lahjoittaja itse päättää. Ajatus on tärkein. Lahja saattaa kuitenkin olla saajansa ainoa joululahja. Lahja toimitetaan perille lapsen kotiin sosiaalitoimen- ja lastensuojelutyöntekijöiden avustuksella jouluaattoon mennessä.
Joulupuu-keräyksellä on vuosittain kerätty ympäri Suomea huomattava määrä paketteja. Vuonna 2016 keräys tuotti ennätyksellisesti yli 54.000 pakettia valtakunnallisesti.
Hyvää Joulupuu-joulunodotusta kaikille!

Lisätietoja

Nelli Lehtinen
Projektipäällikkö
Joulupuu-keräys
Loimaan Seudun Nuorkauppakamari
puh. 040 749 7209
joulupuu(a)loimaajc.com
www.joulupuu.org
www.loimaajc.com

 

Alla kuvia edellisvuosien jouluu-keräyksestä.

Joulupuukeräys_nuorkauppakamari