Loimaan Likka 2016

Loimaan Seudun Nuorkauppakamari ja Loimaan Yrittäjät herättivät henkiin vanhan, perinteikkään kilpailun Loimaan Likka!

 

Likat


Loimaan Likka -kilpailussa haetaan positiivista ja elämänmyönteistä henkilöä, joka on kiinnostunut itsensä kehittämisestä ja yhteistyöstä eri verkostojen kanssa. Kilpailuun osallistuvat ovat Loimaan seudulta ja iältään 18-29 -vuotiaita.

Kilpailun voittaja kruunataan 29.4.2016 kaikille avoimessa iltagaalassa Loimaan Seurahuoneella. Loimaan Likka pääsee edustamaan ”likkavuotensa” aikana lukuisissa yritys-, edustus- ja asiakastilaisuuksissa. Hänet myös palkitaan yhteistyökumppaneidemme tuotelahjoilla ja likka saa esimerkiksi edustusauton käyttöönsä ensimmäisen edustuskuukauden ajaksi. CV:ssä titteli on merkittävä lisäarvo ja brändäyksen keinona muutoinkin nykypäivänä lyömätön lisäarvo.

Loimaan Likka asioilla voit olla yhteydessä sähköpostitse loimaanlikka@loimaajc.com tai puhelimitse projektipäällikkö Teuvo Kauppi, p. 0505436847. Otamme edelleen yritys -yhteistyökumppaneita mukaan kilpailuun.

Loimaan Likka tour

Yhteistyössä 2016 olivat:

cm_loimaa logo laatuauto LOGO_loimaaop_i m-market logo rautia-logo  Loimaan hihna ja varaosa    LOGO_tiinankukka   tazzi-logo-2logo-etusivu LOGO_seurahuone_loimaa LOGO_loimaankauppala1    agrikump     trival_logo.ai  LOGO_kauneushoitola_sabrina