Päivä Johtajana -tempaus

Päivä johtajana -tempaus 2017: Tuhat nuorta johtajaa!

Kamarimme on mukana Tuhat Nuorta Johtajaa – valtakunnallisessa tempauksessa, joka tarjoaa tuhannelle nuorelle tilaisuuden seurata johtajan tai yrittäjän työpäivää. Toteutamme tempauksen Novidan ammattiopiston sekä lukion opiskelijoiden kanssa. Tempauksen avulla opiskelija saa henkilökohtaisen haasteen, eväitä oman työuransa rakentamiseen ja mahdollisuuden ”saada jalka loimaalaisyrityksen oven väliin”.

Päivä johtajana -tempaukset ovat osa Suomen Nuorkauppakamareiden Kestävän johtajuuden ohjelmaa. Johtajat ympäri Suomea ottavat nuoria mukaansa seuraamaan yhtä tavallista johtajan työpäivää. Tämä tuo nuorille johtajan arjen lähemmäksi ja parantaa myös mahdollisuuksia saada kesätyötä ja muita kontakteja työelämään.

Opiskelijoille

Hyvä opiskelija – vielä ehdit hakemaan mukaan, mutta kannattaa olla nopea! Kontaktoimme yhdessä Loimaan Kauppakamariosaston kanssa seudun yritysjohtajia ja yrittäjiä mukaan tempaukseen.

Päivä johtajana -tempaukseen voit ilmoittautua mukaan 15.10.2017 asti osoitteessa: http://1000nuortajohtajaa.fi/ 
Itse tempaus järjestetään 14. – 15.11.2017

Lisätietoa

Anna-Leena Reinonen, p. 050 541 6480
Nelli Leppämäki, p. 040 749 7209

nuorkauppakamari(a)loimaajc.com

2015

Loimaan Seudun Nuorkauppakamari järjesti yhteistyössä Lounais-Suomen Ammattiopiston, Loimaan Turuntien toimipisteen, kanssa Päivä Johtajana -tempauksen. Tempaus toi postiivista virettä nuorille ja yrityksiä ilmoittautui mukaan enemmän kuin oli oppilaille tarvetta. Hienoa että halutaan antaa nuorille mahdollisuus päästä tutustumaan johtajan arkeen! Sanni kirjaili blogiin omia sekä opiskelijoiden pohdintoja tempauksesta.