Tuottava Idea 2018

Alussa oli idea. Se oli yhden ihmisen ajatus, toivon kipinä ratkaisusta maailman ongelmiin. Idea sai kannatusta, tiimin ja yrityksen ympärilleen vasta tullessaan julkiseksi. Idea oli tyytyväinen. Nyt se pääsisi olemaan tuottavassa käytössä.

Tuottava Idea on Suomen Nuorkauppakamarit ry:n järjestämä valtakunnallinen kilpailu, jossa etsitään jo tuottavassa käytössä olevaa ideaa. Idea saa olla maksimissaan 3 vuotta vanha ja sen tulee jo tuottaa liikevaihtoa sen omistavalle yritykselle. Kilpailun tavoitteena on edistää innovointia sekä nostaa esiin uusia liikeideoita ja korostaa niiden merkitystä yhteiskunnallisen kehityksen avaintekijöinä. Kilpailun tavoitteena on myös nostaa yrittämisen yleistä arvostusta ja korostaa uusien ideoiden ja riskinoton merkitystä kansantalouden kasvun ja maamme hyvinvoinnin lisäämiselle.

Vuonna 2018 kilpailu järjestetään 1.1.-31.3.2018.


Kolme kilpailusarjaa

YRITYSSARJA      YHTEISKUNTA-SARJA    ◊    START-UP

Yrityssarja on avoin kaikille yrityksille toimialasta tai yrityksen iästä/koosta riippumatta. Yhteiskunta-sarja on julkisille organisaatiolle kuten korkeakouluille, kunnille ja Start-Up – sarja on nimensä mukaisesti Start-Up genrelle, joka on yrittäjyyden uusin trendi. Start-up sarjaan hyväksytään myös tuotteistamisvaiheessa olevat ideat, idean ei tarvitse siis olla vielä tuottavassa käytössä.

Vain ääneen sanotut ja jaetut ideat voivat muuttaa maailmaa!


Miksi yrityksen kannattaa osallistua?

Ilmaista näkyvyyttä alueellisesti kuin kansallisestikin

Uusia yhteistyötahoja, verkostoituminen muun muassa rahoittajiin, kehitysyhtiöihin, muihin yrittäjiin


Lisätietoa

IPP Sanni Kiviniemi
p. 050 3203014
sanni.kiviniemi(a)ytk.fi

www.tuottavaidea.fi/
Facebookissa: Tuottava Idea