top of page

Mitä teemme

Koulutukset

KOULUTUKSET

Nuorkauppakamari on jäsentensä johtajuus- ja työelämätaitojen kehittämisjärjestö. Järjestämme lukuisia koulutuksia yhdessä muiden toimijoiden kanssa.

Teemat koulutuksiin valitaan ajankohtaisuuden, työelämän tarpeiden ja jäsenistön kiinnostuksia seuraten.

 

Kautta Suomen nuorkauppakamareissa

 järjestetään puhe- ja debattikoulutuksia, jotka antavat valmiuksia niin omaan työelämään kuin kamarien välisiin rentoihin kilpailuihinkin.

Projektit

PROJEKTIT

Projektit on merkittävä osa nuorkauppakamaritoimintaa. Kehitämme itseämme sekä ympäristöämme erilaisissa antoisissa ja haastavissa projekteissa.  Esimerkiksi

GT Loimaa -tapahtuma ja Saviseudun Sankari -kaupunkipeli ovat toteutuneet meidän aloitteestamme. 

Yhteistyöprojekteista 

esimerkkinä vuonna 2023 on Loimaan kaupungin Loimaa-blogi, johon olemme tuottaneet tekstiä.

 

Blogi löytyy täältä:

https://www.kotiloimaalta.fi/blogi?

Tapahtumat

TAPAHTUMAT

Koulutusten ja projektien lomassa tapaamme säännöllisesti erilaisten tapahtumien kautta. Käymme yritysvierailuilla ja järjestämme rentoja tapaamisia, joissa tutustumme toisiimme sekä muihin toimijoihin, kuten naapurikamarilaisiin.

Jäsenhankintatapahtumia järjestetään vuosittain, ja niissä on helppo tutustua niin toimintaan kuin muihin kamarilaisiin. Mikäli kiinnostut, näiden iltojen yhteydessä voit näppärästi jättää meille koejäsenhakemuksen!

Toimintamme on myös kansainvälistä, ja kansainvälisiä taitoja pääsee  hiomaan ja käyttämään esimerkiksi JCI Essen kumppanikamarin kautta sekä kansainvälisissä kokouksissa meillä ja maailmalla.

bottom of page