Together at the Top
Suomen Nuorkauppakamarien Strategia! -koulutus 2021

yli

Esteiden

Nuorkauppakamarilaiset pääsevät tutustumaan strategian saloihin myös vuonna 2021

14.-16.5.2021

Joka puolella Suomea
Man Climbing

Strategia!

-Koulutus

Koulutus on tarkoitettu nuorkauppakamarareiden hallitusten jäsenille sekä tulevaisuudessa hallitusvirkaan haluaville nuorkauppakamarilaisille.

Koulutuksessa paneudutaan strategisen suunnittelun tärkeyteen, sen eri vaiheisiin sekä työkaluun, jolla strategiaprosessi viedään läpi erilaisilla ryhmätyöskentelymetodeilla. Koulutuksen jälkeen osallistujat ovat tutustuneet strategiseen ajatteluun ja strategiatyökaluun. Lisäksi he osaavat hyödyntää oppimaansa niin tulevissa hallitusviroissaan kuin työelämässäänkin. Strategia!-koulutus on yksi keino antaa lisäpotkua omalle työuralle ja kehittää omia johtamistaitoja.

Man Climbing

Satelliitti

-malli

Vuonna 2021 koulutus järjestetään vallitseva tilanne huomioiden satelliittimallisena niin, että pienet ryhmät kokoontuvat omiin satelliitteihinsa, joita on joka puolella Suomea, todennäköisesti ainakin Kuopion, Oulun, Hämeenlinnan, Porin, Mikkelin, Seinäjoen ja Helsingin suunnalla (muutokset mahdollisia). 

 

Jos johonkin satelliittiin ei tule tarpeeksi osallistujia, sitä ei järjestetä. Koulutus järjestetään, jos satelliiteista toteutuu vähintään neljä. 

Tarkemmat tiedot tullaan julkaisemaan kevään aikana. 

 
 

OHJELMA

Alustava aikataulu julkaistaan alkuvuoden aikana.

Ohjelma

Mountain Cliff Hiker

Rekisteröinti

Tänä vuonna satelliittimallista johtuen ensisijaisesti jokaisesta kamarista otetaan yksi osallistuja, mutta paikkoja voi avautua enemmänkin - kaikille pyritään järjestämään paikka. Jos kamarissanne valitaan Strategia! -osallistujat hakemuksen perusteella, kannattaa valita yksi osallistuja ja 1-2 varalle. Jos johonkin satelliittiin ei tule tarpeeksi osallistujia, sitä ei toteuteta. Koulutus järjestetään, jos satelliiteista toteutuu vähintään neljä. 

Hinnat

Kokouspaketti Early Bird 31.3.2021 saakka 185 €
Kokouspaketti Regular Bird 18.4.2021 saakka 195 €


Peruutusehdot:
Kuluton peruutus 31.3.2021 asti. Peruutus 1.-30.4.2021, veloitamme 50% osallistujan kokonaiskustannuksista. Peruutus 1.5.2021 tai tämän jälkeen, veloitamme 100% osallistujan kokonaiskustannuksista. Kaikista varauksiin liittyvistä muutoksista tai peruutuksista veloitamme 8 € toimistomaksun.

 
 

Lisätietoa

Kokouspäällikkö Mikko Vehviläinen

040 648 7395, mikko.vehvilainen@jci.fi

Apulaiskokouspäällikkö Kirsi Leimu

kirsi.leimu@jci.fi

Viestintä ja markkinointi Tanja Uusitalo

tanja.uusitalo@jci.fi

Ohjelma ja majoitus Minja Jokinen

minja.jokinen@jci.fi

 
OTA YHTEYTTÄ
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

Loimaan Seudun Nuorkauppakamari ry

Puheenjohtaja Kirsi Leimu

p. 040 722 8335

nuorkauppakamari @ loimaajc.com

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • YouTube